Thursday, November 22, 2012

Behandel het probleem van de sluiting en uit te schakelen Facebook
Vele beroemde site Facebook abonnees verrast soms sluiten of hun pagina's uit te schakelen op de site Facebook en de ontkenning van sociale netwerken zijn voorzien van met hun vrienden in de wereld, en sommigen van hen weten niet dat er een duidelijke reden heeft geleid tot de sluiting of verstoring en Abhon redenen en behandeling, alsmede.

Facebook zet pagina onder de naam van "omstandigheden" of "Privacy" In die pagina's op alle vragen, met inbegrip van de vraag over de reden voor de sluiting te beantwoorden en uit te schakelen de account, indien Facebook is toegewijd aan de instructies van het beleid en de voorwaarden voor het gebruik van de juiste locatie.

Hier zijn de belangrijkste redenen dat de oorzaak van de sluiting en verstoring worden
1 - Wanneer u zich aanmeldt op het terrein gezamenlijke moet ernstig zijn in het lidmaatschap actief en integratie van al haar gegevens juist en in overeenstemming is met het beleid ter plaatse kan niet het opnemen van onbekende namen als vals spelen.

2 - Wanneer u zich aanmeldt Actieve je misschien niet vrienden met een groot aantal kiezen en voeg ze toe aan uw account en krijg een groter aantal vrienden die niet weten dat het een fraude en een duidelijk - moet je niet kiezen voor de eerste dag dat je alleen vrienden die je kent echt Apadloc ze ook toegevoegd - misschien kies vrienden die je niet Fessarawa rapport van je weten dat je persona non grata de site te beheren, waarna uw account verwijderen.

3 - Voeg geen veel onderwerpen in de eerste dagen van uw abonnement, maar moet slechts een thema of twee en verhoging discussies beschouwt website fraude, installatie en gemeenschappelijke wens in zelf-promotie en reclame overdreven zijn.

4 - Niet treiteren iemand van vrienden in Facebook, of iemand heeft gemeld de pagina die u persona non grata kan worden uitgeschakeld of onmiddellijk uw account sluiten.

Sluiten facebook account uitgeschakeld Facebook Secrets Facebook-pagina's te verhogen bezoeker uitgelegd Facebook

No comments: