Thursday, November 22, 2012

Αντιμετωπίστε το πρόβλημα του κλεισίματος και απενεργοποίησης Facebook

Πολλοί διάσημοι ιστοσελίδα συνδρομητές Facebook έκπληξη μερικές φορές κοντά ή να απενεργοποιήσετε τις σελίδες τους στην ιστοσελίδα του Facebook και την άρνηση της λειτουργία της κοινωνικής δικτύωσης με τους φίλους τους στον κόσμο, και κάποιοι από αυτούς δεν γνωρίζουν ότι υπάρχει σαφής λόγος οδήγησε στο κλείσιμο ή διακοπή και λόγους Abhon και θεραπεία, καθώς και.

Facebook βάζει σελίδα με το όνομα "συνθήκες" ή "Προσωπικά Δεδομένα" Σε αυτές τις σελίδες για να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, καθώς και το ζήτημα σχετικά με το λόγο για το κλείσιμο και την απενεργοποίηση του λογαριασμού, όπου το Facebook έχει δεσμευτεί με τις οδηγίες της πολιτικής και τους όρους χρήσης του στη σωστή θέση.

Εδώ είναι οι κορυφαίες λόγοι που μπορεί να είναι η αιτία για το κλείσιμο και την αναστάτωση
1 - Κατά την εγγραφή σας στο χώρο του κοινού πρέπει να είναι σοβαρή ενεργό συμμετοχή του και την ένταξη όλων των δεδομένων του είναι σωστή και σύμφωνη με τις πολιτικές ιστοσελίδα δεν μπορεί να είναι η συμπερίληψη των άγνωστα ονόματα όπως εξαπάτηση.

2 - Κατά την εγγραφή σας σύνδεση δεν μπορείτε να επιλέξετε τους φίλους με ένα μεγάλο αριθμό και να τα προσθέσετε στο λογαριασμό σας και να πάρετε ένα μεγαλύτερο αριθμό των φίλων που δεν γνωρίζουν ότι είναι μια απάτη και μια σαφής - δεν θα πρέπει να επιλέξετε την πρώτη μέρα που μόνο φίλους που σας γνωρίζουν πραγματικά Apadloc πρόσθεσαν επίσης - ίσως να επιλέξουν τους φίλους που δεν ξέρετε Fessarawa έκθεση για σας ότι είστε persona non grata τη διαχείριση του τόπου, οπότε διαγράψετε το λογαριασμό σας.

3 - Μην προσθέτετε πολλά θέματα κατά τις πρώτες ημέρες της συνδρομής σας, αλλά θα πρέπει να είναι μόνο ένα θέμα ή δύο θέματα και αύξηση θεωρεί απάτη ιστοσελίδα, την εγκατάσταση και την κοινή επιθυμία αυτοπροβολή και τη διαφήμιση υπερβολική.

4 - Μην παρενοχλείτε καθένας από τους φίλους στο Facebook, αν κάποιος έχει αναφερθεί σελίδα σας ότι είστε persona non grata μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να κλείσετε το λογαριασμό σας αμέσως.

Κλείσιμο λογαριασμό στο facebook άτομα με ειδικές ανάγκες στο Facebook Μυστικά σελίδες στο Facebook για να αυξήσει επισκέπτης εξήγησε Facebook

No comments: