Thursday, November 22, 2012

Ставтеся до проблеми замикання та відключення Facebook

Багато відомих сайті Facebook абонентів здивований іноді закрити або відключити їх сторінок на сайті Facebook і заперечення соціальних мережевих функцій зі своїми друзями в світі, і деякі з них не знають, що чіткої причини призвели до закриття або порушенням і Abhon причини і лікування, а також.

Facebook ставить сторінку під назвою "умови" або "Безпека" У цих сторінок, щоб відповісти на всі питання, включаючи питання про причину закриття і відключити обліковий запис, де Facebook прагне до інструкції політику і умови використання потрібному місці.

Ось головні причини, які можуть бути причиною закриття та руйнування
1 - Коли Ви зареєструєтесь на місці шва повинна бути серйозною в свій склад активні і включення всіх його даних є правильною і відповідає політиці сайту не може бути включення незнайомі імена, як обман.

2 - Коли Ви зареєструєтесь активності ви не можете вибирати друзів з великим числом і додати їх в свій аккаунт і отримати більшу кількість друзів, які не знають, що це шахрайство і зрозуміло - ви не повинні вибирати в перший день ви тільки друзі, які ви знаєте, дуже Apadloc додала, що вони також - можливо, вибирати друзів, що ви не знаєте, Fessarawa звіту про вас, що ви персона нон-грата адміністрування сайту, після чого видалити свій аккаунт.

3 - Не додавати багатьом предметам в перші дні вашої передплати, але повинна бути тільки одна тема або два, і збільшення потоків вважає сайті шахрайства, монтаж і загальні бажання в самореклами і реклами перебільшені.

4 - Не турбувати нікого з друзів в Facebook, якщо хтось повідомив про вашої сторінки, які ви персоною нон грата може бути заборонений або закрити Ваш рахунок негайно.

Закрити рахунок facebook відключені Facebook секрети Facebook сторінках збільшити відвідувач пояснив Facebook

No comments: