Friday, December 7, 2012

Trata problema închiderii și dezactiva Facebook


Abonați multe site-celebre Facebook surprins uneori închide sau dezactiva propriile pagini pe site-ul Facebook si negarea facilitate de rețele sociale cu prietenii lor în lume, iar unii dintre ei nu știu că un motiv clar a dus la închiderea sau întreruperea și motive Abhon și tratament, precum și.

Facebook pune pagina sub numele de "condiții" sau "Politica de confidențialitate" În aceste pagini pentru a răspunde la toate întrebările, inclusiv întrebări despre motivul pentru închiderea și dezactiva contul, în cazul în care Facebook se angajează să instrucțiunile din politică și termenii de utilizare a locația corectă.

Aici sunt principalele motive care ar putea fi cauza închiderii și perturbarea
1 - Atunci când vă înscrieți pe site-ul comun trebuie să fie serioasă, în calitatea sa de membru activ și includerea tuturor datelor este corectă și respectă politicile site-ului nu poate fi includerea numelor necunoscute, cum ar fi inselat.

2 - Atunci când vă înscrieți activ ar putea să nu alegi prietenii cu un număr mare și adăugați-le la contul dvs. și a obține un număr mai mare de prieteni care nu știu că este o fraudă și o clară - nu ar trebui să alegeți prima zi voi doar prieteni care te cunosc cu adevărat Apadloc au adăugat, de asemenea, -, probabil, alege prieteni care nu știi Fessarawa raport despre tine că ai persona non grata administra site-ul, după care șterge contul.

3 - Nu adaugati mai multe subiecte, în primele zile ale abonamentul, dar trebuie să fie doar o temă sau două fire și creșterea consideră fraudă site-ul, instalarea și dorința comună de auto-promovare și publicitate exagerata.

4 - Nu hartui pe cineva de la prieteni pe Facebook, în cazul în care cineva a raportat pagina dumneavoastră că persona non grata pot fi dezactivate sau închide contul dvs. imediat.

No comments: