Friday, December 7, 2012

Behandla problemet med stängningen och inaktivera Facebook


Många kända site Facebook abonnenter överraskade ibland stänga eller inaktivera sina sidor på webbplatsen Facebook och förnekandet av sociala nätverk har med sina vänner i världen, och några av dem vet inte att en klar anledning lett till nedläggning eller störningar och skäl Abhon och behandling också.

Facebook sätter sidan under namnet "villkor" eller "Sekretess" I dessa sidor att svara på alla frågor, inklusive frågan om orsaken till stängningen och inaktivera kontot, där Facebook har åtagit sig att instruktioner politiken och villkor för användning av rätt plats.

Här är de skäl som kan vara orsaken till stängningen och störningar
1 - När du registrerar dig på plats gemensamt skall vara av allvarlig medlemskap Active och integration av alla dess data är korrekt och följer site politik inte kan vara införandet av okända namn som fusk.

2 - När du registrerar dig aktiv du inte välja vänner med ett stort antal och lägg dem på ditt konto och få ett större antal vänner som inte vet att det är en bluff och en tydlig - du inte bör välja den första dagen du vänner bara vem du vet verkligen Apadloc lagt de också - kanske Välj vänner som du inte vet Fessarawa rapport om dig att du persona non grata administrera webbplatsen, varpå bort ditt konto.

3 - Tillsätt inte många ämnen under de första dagarna av din prenumeration, men måste vara endast ett tema eller två och trådar öka anser platsen bedrägeri, installation och gemensam önskan i egen marknadsföring och reklam överdrivet.

4 - Gör trakassera inte någon från vänner i Facebook, om någon har rapporterat din sida som du persona non grata kan avaktiveras eller avsluta ditt konto omedelbart.

No comments: