Friday, December 7, 2012

Kezeljük a problémát a lezárás és tiltsa le a Facebook


Sok híres Szótár Facebook előfizetők meglepett néha közel vagy letiltani oldalakat is a helyszínen Facebook-on és a tagadása social networking szolgáltatás a barátok a világon, és néhány közülük nem tudják, hogy egyértelmű ok vezetett a lezárás vagy a zavarok és Abhon okait és a kezelés is.

Facebook helyezi oldal néven "feltételek" vagy "Adatvédelem" Ilyen oldalakat minden kérdésre, beleértve a kérdés az oka a bezárás és tiltsa le a fiókot, ahol a Facebook elkötelezett utasításainak politika és használati feltételei a megfelelő helyre.

Íme az első oka annak, hogy lehet az oka a lezárás és zavarok
1 - Amikor regisztrálsz a helyszínen közös súlyosnak kell lennie annak tagsága aktív és befogadás valamennyi adat helyes és megfelel Szótár politikákkal nem lehet felvételét ismeretlen nevek, mint a csalás.

2 - Ha feliratkozik Active lehet, hogy nem választhat társaság nagy számú, és add hozzá a fiókjához, és kap egy nagyobb számú társaság, akik nem tudják, hogy ez egy csalás és egyértelmű - akkor nem kell választani az első nap, hogy csak barátok, akik tudják igazán Apadloc adunk is - talán válassza ki barátok, hogy nem tudod, Fessarawa jelentést neked, hogy persona non grata kezeli a helyén, mire törölheti fiókját.

3 - Ne adjon sok téma első napjaiban az előfizetés, de lehet csak az egyik téma, vagy két és növeli szálat úgy Szótár csalás, telepítés és közös óhajukat, az ön-promóció és reklám eltúlzott.

4 - Ne zaklasson senkit barátaink Facebook, ha valaki arról számolt be a lap, hogy persona non grata lehet tiltva, vagy zárja be a fiókot azonnal.

No comments: