Friday, December 7, 2012

Dopřejte problém uzavření a zakázat Facebook


Mnoho slavných stránky Facebook účastníci překvapeni někdy zavřít nebo zakázat jejich stránky na webu Facebook a odpírání sociálních sítí funkce se svými přáteli ve světě, a některé z nich neví, že jasný důvod vedl k uzavření nebo přerušení a Abhon důvodů a zacházení stejně.

Facebook dává stránku pod názvem "podmínky" nebo "soukromí" na těchto stránkách odpovídat na všechny otázky, včetně otázky o důvodu pro uzavření a zakázat účet, kde je Facebook zavazuje pokyny politiky a podmínky použití správného umístění.

Zde jsou hlavní důvody, které mohou být příčinou uzavření a narušení
1 - Když se zaregistrujete on-site spára musí být závažné jejího členství Aktivní a začlenění všech jejích údajů je správný a je v souladu s webu politiky nemohou být zahrnutí neznámých jmen, jako je podvádění.

2 - Když se zaregistrujete Active nemusíte vybírat přátele s velkým počtem a přidat je do svého účtu a získat větší množství přátel, kteří nevědí, je to podvod a jasná - neměli byste zvolit první den, kdy jste jen přátelé, kteří znáte opravdu Apadloc zní ale také - možná vyberte přátelům, že nevíte, Fessarawa zprávu o vás, že jste persona non grata spravovat stránky, načež svůj účet smazat.

3 - Nepřidávejte mnoho předmětů v prvních dnech svého předplatného, ​​ale musí být jen jedno téma, nebo dva a zvýšení nitě považuje místo podvody, instalace a společné přání v self-propagaci a reklamu přehnané.

4 - Nepoužívejte obtěžovat nikoho z přátel na serveru Facebook, pokud někdo hlásil na stránku, která jste persona non grata mohou být zakázány nebo zavřete svůj účet ihned.

No comments: