Thursday, November 22, 2012

Kapanma sorunu tedavi ve Facebook devre dışı

Birçok ünlü sitesi Facebook abonelerinin bazen sitesi Facebook ve dünyadaki arkadaşları ile sosyal ağ özelliği inkar sayfalarını kapatın veya devre dışı şaşırttı, ve bazıları açık bir gerekçe kapatılması ya da bozulma ve Abhon nedenleri ve tedavi neden olduğunu bilmiyorum.

Facebook "koşullar" veya bu sayfalarda "Gizlilik" kapatma nedeni hakkında soru dahil tüm soruları cevaplamak ve Facebook politikasının talimatlar ve doğru konumda kullanım şartlarını taahhüt hesabı devre dışı bırakmak adı altında sayfa koyar.

Burada kapatılması ve bozulma nedeni olabilir en önemli sebepleri
1 - Ne zaman kayıt bünyesinde ortak üyelik Aktif ve tüm verileri dahil ciddi olmalı doğru ve site politikaları hile gibi alışılmadık isimlerin dahil olamaz ile uyumludur.

2 - Eğer çok sayıda arkadaş seçin ve onları hesabınıza ekleyin ve bir dolandırıcılık ve net olduğunu bilmiyorum arkadaşlar büyük bir sayı elde edemeyebilirsiniz Aktif kaydolduğunuzda - Eğer ilk gününü seçmeniz gerektiğini gerçekten Apadloc ayrıca eklenir biliyorum sadece arkadaş - belki Eğer persona non grata hesabınızı silmek bunun üzerine, siteyi yönetmek size hakkında Fessarawa raporu bilmiyorum arkadaşlar seçin.

3 - aboneliğinizin ilk günlerinde pek çok konuda katmayın, ama sadece bir tema veya iki ve artış Konuları sitesi dolandırıcılık, kurulum ve ortak arzusu self-promosyon ve reklam abartılı ele olmalıdır.

4 - Birisi size persona non grata devre dışı olabilir sayfanıza bildirdi varsa, Facebook arkadaşlarından kimseyi taciz veya hesabınıza hemen kapatmayın.

Kapat facebook hesabı ziyaretçinin Facebook açıkladı artırmak için Facebook Secrets Facebook sayfaları devre dışı

No comments: